maanantai 13. toukokuuta 2013

Tuotteita ilmaiseksi testiin - Buzzador

Oletko koskaan harmitellut sitä, miten bloggaajat saavat ilmaisia tuotteita ja sinä et? Törmäsin hurmaavan Iinan blogissa Buzzador-palveluun, joka tarkoittaa lyhykäisyydessään tuotetestausta "bloggaajan tavoin". Buzzaajaksi eli tuotetestaajaksi tai suosittelijaksi voi liittyä kuka tahansa!

Buzzaaja voi itse valita, mihin kampanjoihin haluaa ottaa osaa ja alkuvaiheessa valintaan omat intressit, joiden mukaan testaajalle ehdotetaan kampanjatuotteita. Testituotteet vaihtelevat hammastahnoista kauneudenhoitotuotteisiin ja ruokiin. Nopealla googlailulla löysin Buzzador arvosteluita mm. Doven rasvoista, Veet vahaliuskoista ja urheilujuomista. Ihan mielenkiintoisia tuotteita siis!

Liityin myös Buzzadorblog-osioon, joten tuotearvosteluita saattaa tulla jatkossa myös tänne blogin puolelle. Mukavaa palvelussa on mielestäni se, että buzzaajat saavat ilmaista rehellisen mielipiteensä tuotteesta ja arvosteluita ei tarvitse kaunistella.

Onkos Buzzador sinulle tuttu? Hyvää tai huonoa sanottavaa? Itse odotan jo innolla, että palveluun ilmestyisi jokin kampanja, johon voisin ottaa osaa ja testata palvelua!

Lisätietoja palvelusta löytyy täältä.

Itse voisin ottaa testiin esim. näitä tuotteita:

Mac kosmetiikkaa, kuva lainattu täältä.

Smart 2013, kuva lainattu täältä


Luksusloma esim. Mexicoon. Kuva täältä

Miten mä vähän luulen, että tuon palvelun kautta ei tule ihan kuvien mukaisia testikohteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti