keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Reissussa - Lissabon

Mainitsinkin aikaisemmin, että olin kaupunkilomalla Portugalissa, tarkemmin ottaen Lissabonissa. Portugali oli minulle ennestään tuntematon ja lähdin matkaan ilman sen kummempia ennakko-odotuksia. Heti matkan alkuvaiheessa saimme jännittää, koska lentokoneemme heitti lieskaa Helsinki-Vantaalta lähtiessämme. Perille kuitenkin päästiin...

Juhlistimme matkalla siskoni 30-vuotissynttäreitä ja tutun paikallisoppaan voimin saimme parin päivän reissusta todella paljon irti!


Loma oli puhtaasti kaupunkiloma, eli kiertelimme kauppoja ja nautimme kauniista maisemista. 


Minulle tuli yllätyksenä Lissabonin kumpareisuus ja hyvät kävelykengät olivatkin tarpeen! Korkkareilla ei tuolla olisi tehnyt paljon mitään, koska kadut olivat välillä hyvinkin jyrkkiä ja liukkaita. 


pusero - zara, aurinkolasit ray-ban, laukku - guess luxe, farkut - liu jo, ballerinat - stylesnob, kello - guess

sisko <3

Siskon käsinmaalatut paez-tossut

Riemuidiootti rannalla
Parasta reissussa oli upeat maisemat, hyvät shoppailumahdollisuudet, maistuva ruoka ja juoma, sopiva sää sekä tietenkin paras matkaseura. 

Sen kummempaa kaupunkiopasta en tämän lyhyen vierailun aikana pysty kirjoittamaan, mutta voin sanoa, että Lissaboniin palaisin mieluusti uudelleen! 

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) mä en ole koskaan vielä ollut ulkomailla, mutta matkailukuume on ollut päällä jo viimeisen vuoden ja en ole vieläkään saanut aikaseksi mihinkään lähteä...

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kesällä vaan sitten ulkomaille vaikkapa äkkilähdöllä, kun reissuja saa edullisesti esimerkiksi Euroopan moniin kaupunkeihin. :)

   Poista