lauantai 9. maaliskuuta 2013

Parvekekuume

Muutimme viime kesänä avopuolisoni kanssa uuteen, omaan kotiin ja saimme vihdoin käyttöömme myös parvekkeen. Aikaisemmasta asunnosta sellaista ei löytynyt, joten olinkin parvekkeesta enemmän kuin iloinen. Kaiken remontti-, ja sisustuspuuhailun keskellä parvekkeen laittaminen jäi kuitenkin hiukan puolitiehen ja päätin, että sen kunnollinen sisustaminen saa jäädä tulevalle kesälle.

Parvekkeemme koostuu kahdesta erillisestä puoliskosta, jotka on yhdistetty yhdeksi suureksi tilaksi. Toisella puolella on meillä polyrottinkinen, noin kolme ja puoli metrinen sohva ja toinen puoli parvekkeesta on jätetty pienelle ruokailuryhmälle. Siinä se sitten pääpiirteittäin onkin, joten tehtävää riittää!

Parvekkeen suhteen minulla on seuraavia toiveita; paljon tilaa yrteille sekä muille kasveille, väriä erilaisilla tekstiileillä sekä säilytystilaa jonkinlaisen penkin muodossa.

Tyyliltään parveke saisi mielestäni olla moderni ja pelkistetty, mutta joitain persoonallisia yksityiskohtia silti kaipaisin...

lähdelähde
lähde
lähde

Ylläolevista kuvista ihastuin erityisesti vanhoihin puisiin laatikoihin sekä tuohon lavasta tehtyyn yrttitelineeseen. Pieni kasvihuone voisi myös olla hauska lisä parvekkeella, mutta toisaalta lasitettu parveke taitaa aika hyvin toimia myös itsessään kasvihuoneena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti